خودرو خورشیدی مزایایی مانند کاهش آلودگی هوا، کاهش هزینه سوخت و کاهش انتشار گازهای گلخانهای را داراست. در مقابل چنین خودروهایی با چالشهایی مانند هزینه بالای ساخت، کارایی پایین در شرایط نور کم و ظرفیت محدود باتری مواجه هستند.
موتور سنکرون مغناطیس دائم از سه بخش اصلی تشکیل شده است که عبارتند از استاتور، روتور و آهنرباهای دائم. استاتور بخش ثابت موتور است که از لایههای نازک فلزی با روکش سیلیکون ساخته شده است تا تلفات هسته در آن کم شود. در این استاتور شیارهایی وجود دارد که در آنها سیمپیچهای مربوط به فازهای مختلف قرار گرفتهاند.
مدلهای مختلف خودروی برقی از لحاظ ساختار و تکنولوژی کاملا متفاوت از مدلهای بنزینی و دیزلی هستند و به انواع مختلفی تقسیم میشوند. در مقاله حاضر بهطور جامع و کامل به این نوع خودروها خواهیم پرداخت و از تاریخچه گرفته تا انواع موتور ماشین، باتری و البته مدلهای برقی ایرانی را مرور خواهیم کرد.
عنایتی: موسیمانه انتخاب بهشدت اشتباهی بود/ امیرآبادی: موسیمانه زرنگی کرد
پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۴ آبان ۱۳۹۷ در ۷:۱۹ ب٫ظ سلام درچه فیلتر را باز کنید و دوباره درست ببندید تا آببندی شود.
شاید بپرسید دلیل شکست خودروهای برقی در قرن ۱۹ چه بود و چرا این خودروها نتوانستند در آن مقطع فراگیر شوند؟ برای read more پاسخ به این سوال، میتوان دلایل زیادی را برشمرد که مهمترین آنها عبارتند از:
پاسخ علی احمدخان بیگی on ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ at ۰۷:۲۳ با سلام
در خصوص جاافتادن خودرو های برقی در ایران باید به دو نکته توجه کامل شود:
زبانهی درب مسئول سفت و نگه داشتن درب هنگام شستشو است. در مکانسیم بستن، زبانهی درب از باز شدن در هنگام شستشو جلوگیری میکند.
این سطح از سرعت متوسطی برخوردار است و در آن از طریق برق ۲۴۰ ولت خانگی، خودرو شارژ میشود.
به عنوان مثال، اگر خودروی برقی دارای باتری ۵۰ کیلووات ساعتی باشد و در هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت ۲۵ کیلووات مصرف کند، میتواند با یک بار شارژ کامل حدود ۲۰۰ کیلومتر را طی پشت سر بگذارد.
پاسخ علی on ۹ بهمن ۱۴۰۲ at ۰۸:۵۵ من تنها ایراد این خودرو را در مسافتهای طولانی میبینم که نیاز به شارژ دارند یعنی اگر ۷۰۰ کیلومتر رانندگی کنم بین راه حداقل یک بار باید شارژ صورت بگیرد حال چرا حکومت در سیستم تاکسیرانی از خودروهای سبک وزن برقی استفاده نمیکند به نظرم چون سوخت ارزان است
ماده الکترولیت رسانای الکتریکی است و باعث جریان الکتریسیته در باتری میشود. وقتی باتری به یک دستگاه برقی متصل میشود، یونهای منفی از طریق سیم به دستگاه میرسند و در آن انرژی تولید میکنند. این انرژی ممکن است به صورت گرما، حرکت، نور و غیره باشد.
در موتورهای دارای جاروبک، چرخش با کنترل میدان مغناطیسی تولیدشده توسط سیمپیچ روتور صورت میگیرد، در حالی که میدان مغناطیسی تولیدشده توسط آهنرباهای دائم ثابت است. برای تغییر سرعت چرخش، باید ولتاژ سیمپیچها را تغییر داد.